Lokalizimi - Përkthimet

Lokalizimi i softuerit ka qenë synim i organizatës tonë qysh në fillim duke menduar që softueri i lirë nuk mund të promovohet pa qenë së pari i përkthyer dhe lokalizuar në gjuhën shqipe.


Anëtarët e FLOSSK-ut përkthejnë në kohën e tyre të lirë

Ndër programet, aplikacionet, dhe sajtet ku kemi punuar janë:

Bëhuni edhe ju pjesë e kësaj iniciative dhe përktheni softuerin e lirë në gjuhën shqipe, na ndihmoni neve, vetes dhe komunitetit shqiptarë duke siguruar një të ardhme me edukim më të mire në gjuhën shqipe.

Nëse doni të na kontaktoni për gjikthqka që ka lidhje me përkthime ju lutem na kontaktoni në [email protected]

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.