Projekti i Fedora-s në FLOSSK

Projekti Fedora është një partneritet i anëtarëve të komunitetit për softuer të lirë dhe të hapur nga e gjithë bota. Projekti Fedora ndërton komunitete të softuerit të lirë dhe të hapur dhe prodhon një sistem operativ të bazuar në GNU/Linux të quajtur Fedora.

FLOSSK në çdo lansim të verzioneve të reja të Fedora-s me ndihmën e komunitetit të FedoraProject organizon ngjarje dhe bën shperndarjen e CD-ve të këtij sistemi operativ

FedoraProject ka poashtu edhe dy Ambasadorë zyrtar në Kosovë –
Ardian Haxha dhe Gent Thaci – të cilet janë poashtu edhe anëtarë të FLOSSK-ut.

Më shumë rreth projektit të Fedora-s:
https://fedoraproject.org/
https://fedoraproject.org/wiki/
http://en.wikipedia.org/wiki/Fedora_%28operating_system%29
https://fedoraproject.org/wiki/Releases/13/FeatureList

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.