Bisedoni me ne në IRC

IRC është një formë bisedimi në kohë reale përmes mesazheve në internet (chat). IRC është hartuar kryesisht për komunikimin në grup në forume e diskutimesh, komunikimin në kanale, por gjithashtu lejon komunikimin një-për-një (individual) nëpërmjet mesazheve private, si dhe të transferimin e të dhënave, duke përfshirë edhe file sharing.
Zgjidh një pseudonim/nick është unik, mbush Captcha dhe lidhuni me kanalin/channel #flossk.

Ju lutem vini re këto rregulla të thjeshta.
- Mos pyesni për të bërë një pyetje, vetëm bëjeni atë.
- Mos vendosni (bëni paste) tekst të madh/gjatë përdorni blog-poste, ose http://pastebin.com
- Mos ejani në dhomë/kanal ta bëni një pyetje, të nevrikoseni dhe të dilni, ju lutem prisni për ndokë që të përgjigjet. Ndonjëherë mund të marrë 10 minuta ose edhe më shumë para se dikush të përgjigjet.
- Mos përdorni Fjalë Banale.

Përveq kësaj ju mund të shkarkoni edhe disa IRC klientë që mund të përdorni, si p.sh: Xchat - Pidgin - mIRC - Empathy etj.

Këtu mund të shiqoni arkivin e takimeve të FLOSSK-ut në IRC: http://meetbot.flossk.org/

Kënaquni !