WMKIT workshop në Universitetin e Prizrenit

Pas një sër prezentimesh në Tiranë, Athinë, Prishtinë dhe Kretë të Greqisë, WMKIT vjen edhe në qytetin historik të Prizrenit.
Qëllimi i kësaj ngjarje ishte mësmi rreth elektronikës dhe programimt. Open Labs dhe FLOSSK së bashku ishin organizatorë të kësaj ngjarje.

Të pranishëm ishin rreth 100 studentë nga Univerziteti i Prizrenit të ndarë në 2 klasë që ndoqën prezantimet dhe demonstrimet 40 minutëshe të bra nga anëtarët e projektit të WMKIT.

 

Nëse shprehni dëshirë të organizohet një workshop i tillë në qytetin apo komunitetin tënd ju lutem na kontaktoni përmes emailëve tanë dhe ne do të diskutojmë mundësitë për të ardhur në qytetin tuaj.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.