Bashkohuni në FLOSSK

FLOSSK është i hapur për të gjithë!
Bashkimi në FLOSSK përfshin një proces të shkurtër të aplikimit.

Ju duhet të jenë të interesuar, të motivuar, të jipni më të mirën tuaj në komunitet dhe të jeni gati të merrni një rol të anëtarësimit në komunitetin e FLOSSK-ut.

Në qoftë se ndiheni i gatshëm me sfidën, ju lutemi filloni duke plotësuar formularin e aplikimit më poshtë.
Mos harroni për t'iu përgjigjur pyetjeve, dhe kini durim për përgjigjen tonë, një anëtar i FLOSSK do të jetë në kontakt me ju brenda 24 orëve.

Ju lutem na thoni dicka për veten tuaj ! --- Përse dëshironi ti bashkangjiteni FLOSSK-ut ? --- Cilat programe FLOSS i përdorni ? etj
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.